Obraz - JSEM, MILUJI, ŽIJI

Nový produkt

ŽÍT NAPLNO, SPOLEČNĚ.. Malba doplněna ACHÁTEM.

Malba akrylovými barvami na plátno o velikost 60x80cm.

Pevné a kvalitní plátno natažené na dřevěném rámu, není nutné rámovat.

1 Položka

Upozornění: poslední kus skladem!

6 200,00 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

ROZMANITOST života je překrásná a to přesně je vidět tady v obraze. Nádech rodinného, partnerského spolužití a vytovnávání si energií navzájem. nahlížení na druhé jako na svá zrcadla. přijímání pravdy a žití v radosti, POSPOLU... to je tady... jako na dlani. 

Achát dává do rovnováhy tělo, duši i mysl. pomáhá nám soustředit se, vyrovnávat všechny energie. Pomáhá nám najít duševní pohodu. Pomáhá nám také přijmout sebe sama a přiznat si to negativní a pochopit tak, že přijmeme vše tak, jak je, navozuje pocity bezpečí a klidu, posiluje naši schopnost milovat a dodává nám odvahu k hledání nové lásky. Nabádá k tichému rozjímání a k cestě jít dál.

Modrá - Klid, mír, pokud člověk spočívá sám v sobě, propůjčuje mu tento stav jistou vyrovnanost, a tím opět poskytuje bezpečí. Výrazná víra a důvěra v sebe a Stvoření. Představuje komunikaci, slovní vyjadřování. Nejde jen o mluvu, ale o komunikaci na všech úrovních. Pomáhá spatřit věci opět tak, jak jsou... pravé světlo.

Zelená představuje přírodu, dobrý životní pocit na zelené louce, v lese nebo také na moři. povzbuzuje kreativitu v nás, jak čistě intuitivní, tak také vznikající silou myšlenek. Podporuje plodnost. Působí silně podpůrně při nových začátcích, opouštění starého a rozhlížení se po novém, při nezávislosti a lásce k pravdě.

Červená je barvou síly. Aktivuje, povzbuzuje a probouzí v nás sílu, a aktivuje různé zóny našeho těla. Kde je obsaženo příliš mnoho klidu, tam vnáší červená pohyb. Dodává nám sílu překonat překážky a jít dál.

Hnědá je usedlá a snáší nás ze světa snů a fantazie opět zpět na zem. Hnědá nám pomáhá znovu se naučit praktickému myšlení a také je proměňovat v činy. Pomáhá nám zůstávat nohama na zemi.

Oranžová  zastupuje radost ze života. Je třeba přestat s hodnocením všeho druhu a začít akceptovat všechno tak, jak to je. Prostě akceptovat. Oranžová je v tomto ohledu schopna vykonat hotové zázraky. Podpora sexuality a kreativity

Žlutá vyzařuje světlo, teplo, je Sluncem. Působí velmi silně na náš intelekt, na mentální funkce a na myšlení. Podporuje abstraktní myšlení stejně jako obrazotvornost, posiluje naši schopnost koncentrace. Je ideální barvou k učení a učení se. Učení se.

ovat v činy. Pomáhá nám zůstávat nohama na zemi.

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Obraz - JSEM, MILUJI, ŽIJI

Obraz - JSEM, MILUJI, ŽIJI

ŽÍT NAPLNO, SPOLEČNĚ.. Malba doplněna ACHÁTEM.

Malba akrylovými barvami na plátno o velikost 60x80cm.

Pevné a kvalitní plátno natažené na dřevěném rámu, není nutné rámovat.