VÍTÁM VŠE NOVÉ

Nový produkt

Když se nadechneme, vydechneme... Uklidníme... Malba doplněna rhodolitem, křišťálem, aragonitem.

Malba akrylovými barvami na plátno o velikosti 20x50cm.

Pevné a kvalitní plátno natažené na dřevěném rámu, není nutné rámovat.

1 Položka

Upozornění: poslední kus skladem!

3 600,00 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

Když se nadechneme, vydechneme... Uklidníme... Máme možnost vidět vše kolem nás. V pravém světle, bez zbytečných emocí a strachů. A můžeme začít vnímat všechny možnosti, které se nám nabízí.
Stačí chtít... Dovolit si to...
Pojďme se otevřít novým možnostem, příležitostem...
Nemysleme pořád na minulost, neobávejme se budoucnosti. Ale pojďme se teď kolem sebe rozhlédnout. A vnímat ty dary přítomnosti.
KŘIŠŤÁL  je nejvyšší čistou sílou světla, čistí a léčí každou oblast, ve všech úrovních. Pozitivní posiluje, negativní přijímá a přetváří v pozitivní, které pak zase vysílá směrem do prostoru. Všechny energie uvádí do nejdokonalejšího možného stavu.
RHODOLIT dodává energii pro ŽIVOT, RADOST, VÁŠEŇ a procítění přítomného okamžiku. Posílí naší vůli a podpoří nás v dokončování věcí. 
ARAGONIT nás podpoří v duchovním růstu, uleví od stresu, neklidu a nejistoty.  pomůže nám najít náš klid a harmonii. 

Hnědá je usedlá a snáší nás ze světa snů a fantazie opět zpět na zem. Hnědá nám pomáhá znovu se naučit praktickému myšlení a také je proměňovat v činy. Pomáhá nám zůstávat nohama na zemi.

Žlutá vyzařuje světlo, teplo, je Sluncem. Působí velmi silně na náš intelekt, na mentální funkce a na myšlení. Podporuje abstraktní myšlení stejně jako obrazotvornost, posiluje naši schopnost koncentrace. Je ideální barvou k učení a učení se. Učení se.

Modrá - Klid, mír, pokud člověk spočívá sám v sobě, propůjčuje mu tento stav jistou vyrovnanost, a tím opět poskytuje bezpečí. Výrazná víra a důvěra v sebe a Stvoření. Představuje komunikaci, slovní vyjadřování. Nejde jen o mluvu, ale o komunikaci na všech úrovních. Pomáhá spatřit věci opět tak, jak jsou... pravé světlo.

Fialová - Červená zastupuje všechno pozemské a modrá spíše to nadpozemské či nebeské. Dualita se projevuje ve fialové, jako ženské (modrá) a mužské (červená). Tím spojuje fialová extrémy a představuje transformaci a změnu.

Růžová má velmi mnoho společného s láskou a něžností. Přispívá ke schopnosti otevření srdce - lásce, přízni i soucitu (nikoli útrpnosti). Růžová probouzí potřebu tepla, citového tepla, podporuje intuici a přináší nám skvělý kontakt s naším vlastním citovým světem. Říká se, že růžová je skvělý prostředek proti strachu.

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

VÍTÁM VŠE NOVÉ

VÍTÁM VŠE NOVÉ

Když se nadechneme, vydechneme... Uklidníme... Malba doplněna rhodolitem, křišťálem, aragonitem.

Malba akrylovými barvami na plátno o velikosti 20x50cm.

Pevné a kvalitní plátno natažené na dřevěném rámu, není nutné rámovat.