JSEM

Nový produkt

JSEM...    Malba doplněna  červeným křemenem, pytirem a apatitem.

Malba akrylovými barvami na plátno o velikosti 30x30cm.

Pevné a kvalitní plátno natažené na dřevěném rámu, není nutné rámovat.

1 Položka

Upozornění: poslední kus skladem!

2 400,00 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

JSEM... 
Sama sebou
Zdravá a šťastná
Tady a teď
Vděčná....
A obrázek přináší ještě mnoho mnoho dalšího. Uvědomění si sebe, života, v plné vděčnosti a pokoře. S úctou k životu a sobě samé.

Pyrit odstraňuje nejistoty, nejasnosti a trápení, bloky. Pomáhá nám vždy vidět světlo v situacích i lidech. Učí nás přijmout i stinné stránky a převibrovat je do světla. Zmírňuje nervozitu a náladovost.

Apatit sjednocuje ducha a tělo, vyrovnává energetické toky a posiluje spojení s vyšším Já i dalšími dimenzemi. Lépe s ním porozumíme našim snům. Je to kámen vhodný  pro posílení komunikace. Dodává nadhled, odvahu, sílu a rozhodnost.

Křemen uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

VÝZNAM BAREV:

Fialová - Červená zastupuje všechno pozemské a modrá spíše to nadpozemské či nebeské. Dualita se projevuje ve fialové, jako ženské (modrá) a mužské (červená). Tím spojuje fialová extrémy a představuje transformaci a změnu.

Růžová má velmi mnoho společného s láskou a něžností. Přispívá ke schopnosti otevření srdce - lásce, přízni i soucitu (nikoli útrpnosti). Růžová probouzí potřebu tepla, citového tepla, podporuje intuici a přináší nám skvělý kontakt s naším vlastním citovým světem. Říká se, že růžová je skvělý prostředek proti strachu.

Modrá - Klid, mír, pokud člověk spočívá sám v sobě, propůjčuje mu tento stav jistou vyrovnanost, a tím opět poskytuje bezpečí. Výrazná víra a důvěra v sebe a Stvoření. Představuje komunikaci, slovní vyjadřování. Nejde jen o mluvu, ale o komunikaci na všech úrovních. Pomáhá spatřit věci opět tak, jak jsou... pravé světlo.

Zlatá je barvou pravdy. 

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

JSEM

JSEM

JSEM...    Malba doplněna  červeným křemenem, pytirem a apatitem.

Malba akrylovými barvami na plátno o velikosti 30x30cm.

Pevné a kvalitní plátno natažené na dřevěném rámu, není nutné rámovat.